OM

OM

Henning Güldenstein - Kropsterapi

Jeg er uddannet kropsterapeut fra Totum - Skolen for kropsterapi, medlem af Dansk behandlerforbund og RAB-godkendt.

Jeg har i sin tid valgt at blive kropsterapeut, fordi jeg gerne vil gøre en positiv forskel ved at hjælpe andre mennesker. Det der gjorde udslaget, var da jeg selv brækkede min ankel og havde brug for nogen der hjalp mig i denne fysiske helingsproces. I dag hjælper jeg ikke andre mennesker med genoptræning, det er dygtige fysioterapeuter meget bedre til - Jeg er interesseret i at få klarlagt sammenhænge mellem krop, psyke og adfærd, og ikke i en isoleret betragtning af fx den ene eller anden muskel.

I min tilgang til kropsterapi arbejder jeg helhedsorienteret med målet om vedvarende løsninger, dvs. mit fokus ligger på at bearbejde årsagerne fremfor kun symptomerne, Da disse ofte bare vil dukke op igen på et senere tidspunkt.

De fleste mennesker i vores samfund og der kommer til mig, er ikke i tilstrækkelig kontakt med deres egen krop. De forstår ofte ikke deres egen krop og dens signaler.

Udgangspunktet for en behandling hos mig er DIG som helhed og hvad du ønsker at få ud af et forløb. Her hos mig må du være dig selv – du skal ikke, men du må meget gerne være bange, ked af det, vred, klynkende, have ondt i din krop, og selvfølgelig må du også bare være glad. Hos mig behøver du ikke at spille din(e) rolle(r), som du måske spiller i hverdagen. Her er der et frirum. Det er altafgørende for mig, at mine klienter føler sig trygge hos mig. At du føler dig tryg.

Og så har jeg selvfølgelig tavshedspligt!

Jeg arbejder primært med dybdegående tryk, pulserende fasciemassage (bindevæv), stræk, bevidst åndedræt, lymfeaktivering, fodzoner samt ledaktivering og lettere ledfrigørelse. Jeg aktiverer dit parasympatiske nervesystem, der giver din krop de bedste betingelser for at restituere. Enhver behandling starter dog med en samtale om din personlige situation eller udfordring.

Rikke Hessellund - Narrativ psykoterapi

Jeg har i december 2020 afsluttet en fem-årig uddannelse til psykoterapeut på DISPUK og er desuden uddannet cand.scient.soc indenfor det sociologiske/psykologiske/pædagogiske felt på RUC.

Siden jeg afsluttede min kandidateksamen, har jeg arbejdet med mennesker., først som vejleder for unge og for børn i de ældste klasser på to forskellige specialskoler, samt som ungevejleder i to forskellige kommuner.

Dernæst arbejdede jeg som vejleder på Erhvervsgrunduddannelsen, hvor jeg havde den store glæde, at arbejde intensivt med en lille gruppe af unge med en række forskellige udfordringer.

De seneste år har jeg skiftet retning en lille smule. Jeg arbejder nu med mennesker i alle aldre, alle størrelser, fra alle kulturer og alle sociale lag, der har det til fælles, at de havnet i et problematisk forbrug af rusmidler. 

Ud over det terapeutisk bruger jeg yoga og mindfulness i behandlingen.

Sanne Kok - Eksistentiel psykoterapi

Jeg er midt i livet, og har i en ret sen alder uddannet mig til psykoterapeut. Valget af et nyt fagligt spor var var velovervejet og kom efter en lang periode, hvor jeg selv arbejdede med mine kriser og livsvilkår. Jeg har igennem livet og min uddannelse set mennesker vokse og udvikle sig på trods af hårde ods, og det er den håbefulde og fantastiske proces, som driver mit terapeutiske virke.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. i pædagogik og kulturstudier, og jeg har i mange år arbejdet med frivillighed og civilsamfund. Efterfølgende har jeg taget den fireårige uddannelse som eksistentiel psykoterapeut på Psykoterapeutisk institut.

Den terapi, jeg bedriver, har fokus på at skabe en god kontakt mellem krop, følelser og sind. Når vi har den gode kontakt i os selv, kan vi bruge alle vores sanser, evner og erfaringer til at leve et liv, som vi selv har valgt – og vælger hver dag. 

Jeg er optaget af, at du som klient oplever en bevægelse og en udvikling i dit indre og ydre liv og finder nye dybder hos dig selv. Jeg lægger vægt på, at vores arbejde sker i dit tempo, og at du kan se meningen med retning og metoder. Hvis du er klar til rejsen, så har jeg pakket kufferten.

Vi giver 10 kr. af hver behandling til en af fem samfundsnyttige organisationer.

Du kan selv vælge hvem pengene skal gå til:

- Red Barnet

- Psykiatrifonden

- Sex & Samfund

- Amnesty International

- Økologisk Landsforening

©  2022 kropogpsykeibalance.dk  -  Kropsterapi & psykoterapi i København og omegn  - Henning Güldenstein & Rikke Hessellund, Tersløsevej 38, Brønshøj / København